Футболистът Илиян Йорданов осъмна с надпис на колата: “Илиян малката п*шка”!

Илиян Йорданов

  Уникален атентат, какъвто досега аналите на футболната ни летопис не познават, бе извършен срещу футболист на „Левски“ в малките часове на понеделник срещу вторник. Призори, когато се канел да подкара колата си, що-годе новичко „Ауди“, към тренировката на „Герена“, 24-годишното крило на „сините“ Илиян Йорданов я открил поругана от червило „Шанел“ и срамен компромат, заради който занапред трудно ще му върже в леглото: „Илиян малката п*шка“!

Надписът с червило, указващ размера на най-свидното на Илиян Йорданов, втрещи комшиите му в кооперацията в „Слатина“. където живее на квартира

Посегателството върху движимото имущество на левскаря си има предистория, в която по стара футболно-манекенска традиция са замесени няколкостотин кубика силикон. В края на май заради трудности в дишането по време на физически натоварвания Йорданов претърпя наложителна операция на носа.

 

Дарина Калчева - Дарина с големите бомби

След нея обаче, докато се възстановявал от интервенцията, скуката налегнала футболиста и хормонът му избил, в най-модното съвременно място за свалки, фейсбук, палавникът започнал да се вре търсейки си компания, от профил в профил, докато не попаднал на този на „Дарина с големите бомби“.

Заплюл си я още преди Нова година на конкурс за най-еротичен модел. Надпреварата се провела в столичен бар по тъмни доби, по които футболистът би трябвало да спазва режим, ако въобще счита себе си за професионалист. Напращялата секс машина от Сливен е апетитна хапка за разгонени играчи заради 820-кубиковия си бюст, върху който мерак да се залепят като мухи на пити мед има половината, ако не и цялата „А“ група.

Г-ца Калчева и приятелката й Tea, жертвали за отмъщението почти цяло червило „Шанел“ за

Оперираният Йорданов извадил целия си арсенал от заучени фрази, трикове и свалки, за да направи впечатление на силиконовата госпожица Калчева.

Футболисти от „Герена“ даже разправят как я канел на вечери на свещи в „Кемпински“ обещавал да й прати шофьор и черна лимузина, само и само да прекара една-единствена гореща нощ с едрогърдата сливналийка.

Когато обаче в продължение на седмици щенията на Илиян Йорданов не придобили реални измерения, свалячът се пренасочил към една от най-добрите приятелки на интимния си блян.

Спрямо нея приложил същата тактика. Въпреки че и при двете дами ударил греда, нахалникът продължил да ги тормози виртуално. И така до вторник заранта, когато блондинките задействали своя план за отмъщение.

Червило на „Шанел“ влязло в употреба, за да бъде разобличено нюнюто на „синьото“ крило, за чиито размери отмъстителките се информирали от свои хора в съблекалнята на отбора. Научи още от сигурен източник, че засраменият сваляч заплашил двете момичета да се оплаче от тях в полицията ако отново посегнат върху автомобила му. „Но какво ли ще посочи в жалбата си?! Нанесена обида за размера на инструмента му ли?! Че девойките не са излъгали“, кискат се на „Герена“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Футболистът Илиян Йорданов осъмна с надпис на колата: “Илиян малката п*шка”!"

  1. и аз съм футболист и аз сам я ебал.   05.07.2013 at 16:08

    Добре де.. Тази Дарина ако си мисли, че не е проститука на по висше ниво то трябва на околовръсното ли да застане за да и стане ясно, че е просто п*тка в устите на хората и до там. Тоя зор да я знаят и да бъде интересна на хората с искуствени гърди и 100 „футболиста“ които са я е*али просто жалко за родителите и. Та тя няма и капка естествена красота.. просто напомпана от сякаде само за извращения става, трябва някой да е ЛУД да я вземе да му гледа децата след като всички я познават като такава……………

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *