Фолкпевица иска секс на стадион

Славена

Фолкпевицата Славена обичала да прави секс на нестандартни места и една от несбъднатите й мечти била да тръшне гаджето си посред някой стадион, без да им пука дали има тълпа зяпачи или не. Блондинката споделила за мерака на своя многомесечен приятел – футболистът Алек Манолов, който пък съвсем непредпазливо разкрил въжделенията на изгората си пред свои приятели, които веднага раздули историята.

Самата Славена често доверявала на свои близки, че най-много се възбужда, когато се търкаля с приятеля си на необичайни места. Това я карало да настръхне и в такива моменти можела да го направи до четири пъти един след друг, без да изгуби интерес. Поради това непрекъснато подтиквала Манолов да се пресрами и да не му мисли много много, когато ножът опре до кокала.

Славена и Алек Манолов

„Най-големият проблем е, че около София трудно можеш да намериш подходящо място за любов на чист въздух. Навсякъде е пълно с народ, които или се разхождат, или като нас търсят спасение от стереотипите. Един – два пъти успяхме да излъжем папараците и се нагушкахме около Панчаревското езеро както си бяхме в кабриото и удоволствието беше неповторимо” – открвеничи Славена.

Футболни играчи, които завиждат на разбирателството между Алек и Славена обаче веднага опитаха да подлеят вода на русокосата изкусителка. Те разказаха, че на Манолов не му пукало кой – знае колко за нея и предпочитал да се разнообразява с други мадами. Най-често кръшкал, когато официалната му любовница има ангажимент и може необезпокояван да си развява байрака.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *