Учителка правила секс с ученик в Рилския манастир!

секси даскалица

Разгневена родителка преби даскалицата  по английски на своя син. Като оправдание за своята постъпка, майката посочила, че преподавателката преспала с нейния 17- годишен син.

Учителката се изчукала с единадесетокласника на великденската екскурзия на класа в Рилския манастир. Там тийнейджърът и педагожката се напили и се отдали на греховната страст без никакви задръжки. Прелъстеният ученик, за съжаление на даскалицата, не успял да запази в тайна своето любовно приключение и се похвалил пред френдовете за това. Слухът бързо стигнал и до неговите родители. Побеснялата майка се

Рилски Манастир - мястото на грехопадението

завтекла веднага в училището в столичния квартал „Красна поляна“ и почнала да бие палавата учителка  с метална палка. Всъщност оказва се, че историята имала своята предистория. Двамата се заиграли с флиртове като на шега, около басейн в парка на столичния квартал „Люлин“. Мускулестото тяло на момчето привлякло вниманието на зажаднялата педагожка. Учителката му открила , че си падала по него и го прибавила във Фейсбук-а си. Около Коледа лека полека отношенията им се усложнили, а удобният момент да се изчукат  настъпил по време на екскурзията в Рилският манастир.
Ученици бият учителка в час по английски:

http://youtu.be/vVvstlQIQNc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *