Ученички обвиниха даскал от Хасково в секс-тормоз

Полицията и инспектората по образование в Хасково са вдигнати на крака, заради сигнал от четири ученички, заради това, че са подложени на секс тормоз от техен даскал.

Потърпевшите тийнейджърки са възпитаници на хасковската Професионална гимназия по Механо и електротехника. Девойките се оплакали от преподавателя си по физика Тодор Камов. Жалбоподателите са четири ученички от различни паралелки. Момичетата са на възраст от 14 до 16 години. Девойките се оплакват, че учителят ги опитвал, галел и ги гушкал.

Като пристъпял към тези неправомерни деяния в хранилището на кабинета по физика. Освен това при отказ за физически контакт, даскалът намалял рязко успеха им по физика.

секс скандал в Професионална гимназия по Механо и електротехника

Официално няма все още жалба от ученичките, защото преди да се оплачат, даже не са споделили с родителите си за намеците на учителя. Въпреки това в момента тече проверка, алармиран е и Регионалният инспекторат по образование, обяви пред помощник-директора Славея Христова. До сега не е имало подобна жалба и всички са потресени и много изненадани от този случай.

Като едно от момичетата не е посещавало часовете по физика и е натрупало доста неизвинени отсъствия. Обвинения за педофилия преподавател естествено отрече тези случай и отказа да даде коментар по въпроса с мотива, че не се чувства добре.

Възпитаниците на училището също са раздвоени за случката с учителя по физика.  Някои коментират, че децата са били опипвани, а други споделят, че девойките сами „му се натискали”, за  по-високи оценки по физика. Къде е истината, тепърва ще се разбере.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KHsrlAm3Qag

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *