Ученички масово продават девствеността си по интернет

Българските ученички се насочиха към една интересна търговия за ужас на родителите си. Предприемчивите средношколки продавали своята чест по интернет сайтовете за запознанства, като в момента цената вървяла между 100 и 700 лв. на девойче. 

Виртуалната търговия вървяла на принципа око да види – ръка да пипне, първо тинейджърките показват с какво разполагат на скайп и след това завързват пазарлъка. От офертите се възползвали предимно семейни господа, но не рядко ставали и жертви на измама.

Оказва се, че някой предприемчиви моми предлагали „девствеността“ си по няколко пъти, а и сеели болести сред лековерните си клиенти. Клиентите рискували пък да попаднат под ударите на закона заради секс с малолетни и непълнолетни, а и често били изнудвани от своите „продавачки“, на които им се услаждали лесните пари и от своя страна често попадали в мрежите на сводниците. В момента на „пазара“ най-тънко се предлагали циганките, а русичките и с невинен вид девойки вървели по скъпо, като удряли и тавана от 700 лв.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *