Топ съвети за реактивен секс

Как да си осигурите нови преживявания в леглото

„Еректин Макс” – стимулант за секс

интимно

Купете еротично бельо

Как ви се струва идеята да се изтупате с един страстен сутиен и невероятно прозрачни бикини? По всяка вероятност партньорът ви ще полудее, особено ако го оставите той да ги свали. Може да ви звучи като малка шега, но не подценявайте силата на визуалното възприятие.

Играчки

Вибраторите отдавна не се използват само за солови изпълнения. Побъркайте вашия човек и си доставете неповторимо удоволствие, като внесете така желаното разнообразие.

Секс навън

Страхът да не те хванат усилва усещането многократно, а свежият въздух пълни органите с кислород и кръв. Не се притеснявайте да бъдете първични и се гмурнете в страстта с пълна сила. Все пак изберете някое усамотено място, защото много лесно може да станете поредните звезди на интернет.

Без задължителен оргазъм

Фактите показват, че повечето жени не всеки път пресичат финалната линия. Ако оргазмът стане самоцел не е на добре, защото невъзможността да приключите ще ви докара неприятно усещане и комплекси за малоценност. Вместо да се борите всеки път оставете нещата да станат сами и се отдайте на приятните моменти.

Светнете лампите

Да гледаш тялото на партньора си в 99% от случаите е страхотно възбуждащо. Хвърлете одеялото на пода и запалете светлините, за да се насладете възможно най – много.

Осъществете фантазиите си

Може би досега имахте притеснения и се срамувахте да споделите с него тайните желания? Не се мотайте повече, а без страх и покаяние направете всичко, което желаете. Времето на срамежливите монахини отдавна отмина, а всъщност няма нищо лошо да се отпуснете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *