Студент засне по*но с асистентка!

20-годишният младеж, син на прокурор изнудва преподаватели със секс компромат!

student
Скандален шантаж и изнудване осъществява студент по право в елитен столичен ВУЗ. В миш-машът, забъркан от младока участват и мъже, и жени – все авторитетни преподаватели. Всички те допускат една фатална грешка – влюбват се в чаровното момче, отдават се на бурни ласки, а после горко съжаляват за случилото се. Причината – студентът ги изнудва да му пишат високи оценки на изпитите, за да не лъснат секс снимките им в медиите.

Първа изгърмяла асистентката М.Р., която преподавала „Международни отношения“. След дълго ухажване младежът с опасен чар съумял да я придума да изкарат незабравима вечер в хотел в полите на Витоша, където се отдали на страстни ласки. Клетата дама нито за миг не подозирала, че 20-годишният младеж предварително е монтирал записващи устройства и мини камера в наетата хотелска стая. Той документирал всички креватни изпълнения в детайли, като положил усилия те да бъдат наистина на ниво – със звуков фон и всевъзможни обяснения в любов, които той сипел на измамената жена.

studentkiТази история, както повечето такива, си има опашка. В средата на ноември миналата година Денислав П., тогава първокурсник по Право, отишъл на упражнения, след като не се бил вясвал 4 седмици. Трябвало да прави контролно, което било под формата на тест. Вместо да залегне над учебниците и да се подготви по учебното съдържание, той привикал асистентката извън помещението, в което били останали студенти. Без да се церемони й заявил в прав текст, че ще занесе фото компромати в медиите, ако тя не му постави отлична оценка. Момичето изпаднало в шок. Ще , не ще, асистентката била принудена да го прекара по втория начин, както през семинарните занятия, така и през самия изпит.

Асистентката се съгласила в домашна обстановка той да развие тема от конспекта, а тя да я сложи в купчината с останалите теми на другите студенти. Така нищо неподозиращият професор поставил отлична оценка на изнудвача, без наглецът реално да се яви на изпита.

Същия сценарий, но в още по-грозна форма Денислав П. разиграл с асистент по „Обща теория на правото“. Той се появил само 4 пъти на съответното упражнение, но сядал винаги на първия ред. Забелязал, че на сантиметри от него асистентът А. Ш. оставял личния си мобилен телефон, своята чанта и лекциите, от които преподавал. В една от почивките, когато лекционната зала почти се изпразнила откъм студенти, а преподавателят отишъл до тоалетната, Денислав незабелязано взел телефона му и написал кратко SMS- съобщение до своя собствен номер. Съдържанието на съобщението било: „Искам да те поканя на кафе, за да обсъдим с какво мога да ти бъда полезен за предстоящите контролни през семестъра“. Нищо неподозиращият преподавател бил сюрпризиран седмица по-късно с изненада. Студентът отишъл при него и му казал, че възприема съобщението като покана за интимна близост между двамата. Този път studentki1избухнал грандиозен скандал, тъй като асистентът никога не бил изпращал подобно съобщение. Въпреки това Денислав получил оценка в книжката, без да се явява по дисциплината „Обща теория на правото“ на изпита, което на практика означавало, че шантажът му и този път успял.

Към днешна дата студентът е втори курс специалност „Право“. Той редовно се хвалел, че няма преподавател, който да му излезе насреща, за всеки щял да скалъпи по нещо. Където шантажите, доносите и компроматите не свършат работа, щял да си вземе изпитите с пари. По тази схема той опитал да предложи 200 лв. на преподавател, за да не посети 2 контролни упражнения. Номерът му този път ударил на камък. Преподавателят не само отказал да вземе парите, но накарал и свидетели студенти да напишат жалби до деканското ръководство, като аргументирано изложат случая. Двамата преподаватели, изпитали на гърба си рекетьорските методи на действие, а така също и третият, дружно написали подробни жалби до ръководството на ВУЗ-а, като копие от тях изпратили и до сектора по висшето образование в министерството на образованието.

Състуденти на Денислав П. твърдят, че бащата на момчето е виден прокурор и това била основата на изключително самонадеяното му и нагло поведение.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Студент засне по*но с асистентка!"

  1. еротика   12.04.2017 at 14:16

    Човека е изпълнил мечтата на всеки втори студент, да спи с преподавателката си, че дори е успял да запише и порно клип. Този фетиш към милф каките винаги е в главата на възбудените момчета и за това не внимават в лекции.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *