Спинозни проститутки дебнат запалянковците на Европейското по футбол!

Евро 2012
Европейското по футбол може да бъде причина за бум на СПИН .

Европейското първенство по футбол наближава. Покрай спорта обаче, се засилва и употребата на огромни количества алкохол, а оттам и безразборния секс.

 Евро 2012, както отдавна е известно, ще се проведе в Украйна и Полша. Домакините на европейското трескаво се готвят за футболното събитие. Нетърпеливо го очакват обаче и родните им проститутки. Всеизвестен факт е, че жриците на любовта в страната – домакин на всяко европейско стават богати само за броени месеци. Ето защо украинките трескаво се готвят за бляскаво бъдеще след усилената

проститутка
Всяка пета украинска проститутка е болна от СПИН.

работа по време на Евро 2012. Най- тревожното в случая е, че в Украйна заболелите от СПИН са над един процент от населението, а сред проститутките всяка пета е засегната от коварната болест (според британския таблоиден вестник „Сън“). Въпреки че всеки клиент на болна от СПИН проститутка е подложен на реален риск от заразяване, проучванията показват, че това не спира украинските жрици да предлагат сексуслугите си. Те се готвят за много работа и затова предвидливо са решили да вдигнат цената си на 100 долара. Освен това очакват и огромни бакшиши, тъй като освен на много клиенти ще заложат и на качествени услуги, които да им гарантират последващ висок стандарт. Въпреки че в Украйна доказано заразените проститутки са над двайсет процента, се очаква това да не спре футболните запалянковци да се възползват от сексуменията им. Това обаче, от своя страна може да се окаже сериозен проблем и буквално да доведе до бум на СПИН- а в Европа !

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *