Снимки и масаж за по – добър секс

3 техники които ще ви възбудят

„Еректин Макс” – Стимулира желанието за секс

еротичен масаж

Снимайте се

Сигурно редовно се прехласвате по еротичните снимки на известните топ модели и мечтаете да бъдете като тях. Ами направете го и то по време на секс! Проучване на експерти от Норвегия доказа категорично, че възбудата нараства неудържимо, ако партньорите се снимат по време на акта. Визуалното възприятие е невероятно мощен стимул, който увеличава желанието с повече от 300%.

*Съвет: Все пак внимавайте когато участвате в хот видео сцени и фотосесии. Правете това само с партньор, на когото имате 101% доверие и знаете, че е дискретен. Няма нужда да обяснявам, колко лесно целият свят може да стане свидетел на вашите зверства в днешно време.

Еротичен масаж

Иска ви се, но желанието нещо не е на 6 тази вечер. При такава ситуация еротичният масаж е едно от най – удачните решения. Независимо кой – кого, голата близост и контактът между партньорите са напълно достатъчни да взривят заспалото съзнание. Освен това ползите от масажа са невероятни: отпуска, тонизира мускулите и създава усещане за свобода.

Имайте предвид обаче, че еротичният масаж изисква определена доза творчество. Триене, търкане, докосване и галене са само част от нещата, които трябва да правите. Успешно допълнение към системата ще бъде и стриптийз в лека форма на приятна фонова музика.

Образование

Хайде сега, образование, какво общо има? Има и то много. Защото ако познавате тялото си, ще можете да вземете най – доброто от него. Когато знаете какво се случва по време на секс, какви са вашите емоционални и физически нужди, кои са различията между мъжката и женската възбуда – нещата просто ще се случат много по – лесно и в пъти по – добре.

Опитайте да четете колкото можете повече по темата, но все пак бъдете внимателни и не се доверявайте на всички. Защото например някои статии препоръчват да маструбирате с помощта на … риба. И най – странното е, че има такива които се връзват на подобни глупости. През лятото една жена бе оперирана по спешност в София, след като вдъхновена от подобен разказ решила да изпробва хубаво ли е наистина, докато мъжът ѝ газел в дълбоките води на реката за лов на диви мрени…

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *