Сладки съвети за хубав празничен секс

Гостуването по време на празниците е нещо страхотно, но също така означава, че няма да имаш възможност да правиш достатъчно секс с партньора си. Това определено съвсем не е хубаво, защото когато усещаш, че нещо ти е забранено, го искаш още повече. Ето как да оцелеете в този едновременно прекрасен и труден период.

секс и празници

Секси бельо

Подгответе се с невероятно секси бельо. Дантелени прашки и скандално – червен сутиен ще свършат перфектна работа и по всяка вероятност ще взривят мераците на партньора ви, колкото и да сте изморени. Възползвайте се от предимствата на еротичната визуалност веднага, щом останете сами.

Игра

Ако по една или друга причина нямате възможност да стигнете до самия край, сексуалната игра също би могла да свърши работа. Нежното масажиране на съответните части е хубава перспектива, когато останалите идеи са изчерпани.

Вземете повече от паркинга

Ако имате автомобил, лесно може да задоволите страстите си. Просто си вземете по една чаша с шампанско и паркирайте на някое тайно място. Няколко минути ще бъдат напълно достатъчни.

Направете го въпреки всичко

Лесно може да финтирате гостите или стопаните като заявите, че просто искате да провелите нещо в лаптопа насаме. Да, остава страхът някой да не влезе точно в сублимния момент, но това само може да повиши чувството на възбуда. Добре е да останете с дрехите, въпреки че е малко неудобно.

Станете рано

Ами да, докато всички останали в къщата спят. Независимо къде и с кого сте, може да надхитрите останалите и да изкарате една дълга сутрешна страст. След това се изкъпете, за да прикриете следите си.

Спасението е в музиката

Много хора се притесняват да правят секс заради съпътстващите звуци, когато са на гости при мама и татко. Но просто пуснете някаква музика от портативните говорители на лаптопа или от телевизора и всичко ще бъде ОК.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *