Слабеенето увеличава желанието за секс при жените!

Отслабването вдига либидото

По-пълните жени, които искат да станат майки обикновено са съветвани да отслабнат, за да повишат шанса си да имат дете. Сега, според ново проучване, отслабването помага, но не заради по-голяма овулация, а защото увеличава сексуалния апетит.

Група от учени са изследвали как пластичната хирургия за намaляване на тлъстините е повлияла репродуктивната функция на група жени с висока степен на затлъстяване. Според ръководителя на проучването, затлъстяването при жените се свързва с липса на овулация и следователно безплодие.

Учените взели проби от урина, за да установят нивата на хормони от яйчниците по време на менструалния цикъл. Те били изненадани да установят, че скоростта на овулация остава висока при всички жени, включени в проучването и остава такава дори след отслабването.

Отслабването е полезно и за секса

Качеството на овулацията също оставало непроменено. От друга страна жените съобщили, че загубата на тегло повлияла много силно либидото и увеличила много сексуалното желание.  Изглежда, че ефекта от загубата на тегло върху репродуктивните функции е доста по-скромен, споделят учените.

Това което влияе е пониженото сексуално желание на пълните Жени по-малкото полово общуване.  В изследване, публикувано наскоро се установява, че загубата на 5 % от теглото на
мъжете, увеличава нивото на тестостерона и помага за по-дълъг секс.
 ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yqx6SO7lfN0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *