Скандал! Бг. депутати правили секс оргии в Парламента!

Народното събрание

В Народното събрание има само една зала, където няма камери, а именно Огледалната зала. Точно заради това тя се е превърнала в най-опороченото място в зданието.

Слуховете твърдят, че именно там народните избраници и силоваците от Националната служба за охрана си спретват истински оргии, на които биха завидели и патрициите от древния Рим. Често участие в тези ванкхалии вземат младите стажантки в Парламента и напористите журналистки. Освен липсата на камери, огледалният интериор също стимулирал либидото и нестандартните изпълнения на депутатите и техните охраници. Освен камери в Огледалната зала липсват и записващи устройства, което е още един бонус за слугите на народа.  Тази зала  се

Огледалната зала бе и пушилнята на Парламента

намира в сутерена на Парламента и влиза доста рядко в употреба за заседания и служебни срещи, за разлика от личните. Разбира се, администрацията на парламента твърдо отрича тези клюки и се оправдават, че никой няма достъп до Народното събрание след 20.00 часа, освен охранителите, но едва ли ще се намери пазач, който би отказал искане от народен избраник!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *