Секс с порно звезда

Странни факти за порно филмите

Всеки мъж или жена някога си е представял, че прави секс с истинска порно звезда (някои дори мечтаят затова). Привлекателните форми и невероятните изпълнения на актьорите са достатъчен стимул да ги желаеш, но дали са перфектни и в истинския живот, за масите не е ясно. Ето четири от скритите тайни на порно индустрията:

„Еректин Макс“ за горещи страсти

секс с порно звезда

Актрисите снимат дори по време на цикъл

Много известни изпълнителки са се оплаквали неведнъж, че продуцентите ги задължават да снимат горещи сцени дори по време на менструален цикъл. За спонсорите това не е извинение, а когато са „неразположени” участват в сцени с орален и анален секс.

Колко пари изкарват порно звездите

Разбира се, хонорарът зависи от статута. Истински известните могат да получат и 1 милион долара за само един филм, но те са твърде малко. Обичайно надницата е около $ 2 000 за сцена плюс някакъв процент авторско право от бъдещите продажби. В развитите държави, където проституцията и филмите за възрастни са разрешени, приходите са доста сериозни – както за създателите, така и за държавния бюджет.

Актрисите почти никога не свършват с оргазъм

Оказва се, че въпреки цялото пъшкане и тръшкане пред камерите, красавиците много рядко достигат кулминация. Дължи се на няколко причини. Първата е, че самите те се въздържат, защото прекомерната експлоатация на тялото изтощава и всяко излишно себераздаване може да доведе до лоши последствия. Втората е, че имат набор от мощни инструменти, които гарантират удоволствие от правенето на секс, без да стигат до оргазъм. Третата (може би най – съществена) причина е, че заради твърде честите актове, много актриси са изгубили способността да финишират по нормален начин.

Порно звездите изпитват истинско удоволствие един от друг?

Както може би се досещате сами, в доста случаи актьорите не изпитват никакво удоволствие. Въпреки че са професионалисти, те все пак остават живи хора, имат своите предпочитания към едни партньори и предразсъдъци към други.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *