Секс скандал: Президентска съветничка се чекне гола в Интернет!

голата съветничка

Чутовен скандал се разрази в латвийската Интернет мрежа. Той бе предизвикан от изтеклите в Интернет голи снимки на  президента по икономическите въпроси. Горещите снимки са на Елина Егле.

Скандалното е, че за първи път в тази постсъветска страна се появяват подобни снимки на длъжностно лице от такъв висок ранг. Кой е публикувал тези снимки, които са обществено достъпни все още е тайна, но полицаите се надяват скоро да разберат. Трябва да се отбележи, че интимните снимки са били откраднати от личния архив на дамата. Първоначално снимките са били качени на специално създадена за целта страница, а след това разпространени в блоговете на потребителите. Блогърите дори се шегуват с това, че всъщност снимките й са доста прилични и че ако тя се кандидатира за президент, всички хора ще гласуват за нея. Но потърпевшата от този скандал Елина Егле е на друго мнение. Тя дори се закани на тези, които разпространяват кадрите, че  ще ги съди като съучастници в

Елина Егле

престъплението. Дамата доблестно си призна, че това настина са нейни снимки и в тях няма участие „Фотошоп.“ Самата тя няма представа, кой би могъл да открадне снимките от компютъра й. Според нея, така някой се опитва да повлияе на политическата й кариера. Официално от канцеларията на президента на Латвия, все още не са издали своето становище по въпроса и нямат официален коментар. Егле вече се е обадила в полицията. Адвокатите й вярват, че нарушителят, отмъкнал личните снимки го чакат поне няколко години в затвора. Елина Егле призова медиите да се въздържат от публикуването на тези снимки, тъй като те нямат връзка с политическата й дейност и се отнасят само за личния й живот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *