Секс позите които ще я побъркат

Или как да я докарате до големия О.

„Еректин Макс” за горещи страсти

популярни секс пози

Мисионерска

Според секс експертите, жените получават огромно удоволствие от тази класическа и смятана за старомодна позиция. Последните анкети сред повече от 20 000 американки показаха, че тя е тоталният фаворит, тъй като позволява повече интимна близост с партньора.

„Почти 90% от жените заявиха, че мисионерската е техният фаворит. За да бъде ефективна обаче, партньорите трябва да са под правилния ъгъл. Нужно е жената да повдигне малко таза, за да стане възможна стимулацията и на клитора”, разкриват експертите.

Обърната ездачка

Второто място е отредено за друга класическа поза от „Кама Сутра”. Въпреки че името може да звучи малко объркващо, всъщност няма нищо сложно. При нея мъжът е легнал по гръб, а жената се качва върху него. Лицето ѝ е обърнато към краката му, а не към главата. Популярността на тази секс позиция се дължи на факта, че осигурява лесен достъп до клитора и така улеснява женския оргазъм.

Кучешката (Задна прашка)

Възпявана в десетки хиляди песни и лирични произведения, тази култова позиция се нарежда на трето място в женската класация. Обичана от дамите, защото им позволява тотален контрол върху движенията и стимулира силно G –точката.

„Жените я обожават, защото също им позволява да стимулират лесно клитора с ръка или с малък вибратор. Клиторната стимулация е особено важна в зряла възраст, защото в този период дамите рядко достигат оргазъм, ако не си помогнат по време на акта”, казва сексоложката Глория Блейз.

Гушкане

Това е, когато мъжът лежи зад гърба на жената. Не позволява дълбоко проникване, но стимулира предната част на вагината, където са концентрирани много нервни окончания. Удачно е партньорът да стимулира усещанията с пръсти.

Крискрос

Още една чудесна позиция за клиторна стимулация, според експертът Маршал Милър. При нея жената е легнала по гръб, мъжът е изправен пред нея. Тя разтваря краката си под формата на гигантски „Х” и тъй като има достатъчно свободно място, дамата може да търка клитора си до самия край.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *