Секс на живо по интернет

В близко бъдеще ще правим истински киберсекс по Skype

секс по интернет

След още не много време, комбинацията от еротични видео чатове и „ръчна скорост” далеч няма да са единственият начин за правене на секс от разстояние. В Северна Америка изобретиха нова секс играчка, чиято единствена цел е да позволи имитирането на реален секс в кибер пространството. Новото чудо на техниката се казва „Истинско докосване” и по всяка вероятност ще струва около 200 американски долара.

„Истинско докосване” се състои от две части: вагина за мъжа и еластичен джойстик за жената. Идеята зад изобретението е жената да контролира вагината с джойстика от разстояние по начин, който ще достави реално удоволствие на нейния партньор. Към момента инструментът не дава шанс на мъжа да върне услугата, но със сигурност е иновативен и креативен метод да получите облекчение, дори когато сте далеко един от друг.

секс по скайп

Експерти препоръчват на консервативно настроените двойки да не пропускат шанса да разнообразят сексуалния си живот с помощта на подходящи играчки. Дори да нямате възможност за закупуване на „Истинско докосване”, нищо не ви пречи да използвате традиционните помощни средства. При тях обаче има ограничение – просто и двамата следва да сте в една и съща стая.

От друга страна, жените не трябва да прекаляват с употребата на електрически вибратори. Скорошно проучване откри, че излъчването на електрически вълни влияе върху чувствителността на G – Spot точката и я прави безчувствена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *