Секс лъжи по мъжки

В съзнанието на хората битуват някои митове, касаещи мъжката сексуалност. Колко от тях са верни никой не може да каже със сигурност, на първо място защото броят им в действителност е огромен. Все пак се постарахме и намерихме обяснение за три от тях, които се оказаха напълно неверни.

За мъже и жени – качествен секс на високо ниво

сексуален живот

1. Семейните мъже страдат от липса на секс

Водещи сексолози определят тази легенда като най – голямата глупост, имаща отношение към мъжете като цяло. Твърденията им са подкрепени от данните на проведено в САЩ изследване, което показа, че женените не само се радват на редовен полов живот, но като цяло са доста по – добри любовници от волните си събратя.

„Семейните кавалери правят от 30 до цели 400 % повече секс, сравнено с ергените. Съотношението е пряко зависимо от възрастта, защото по – големите естествено не са в състояние да издържат голямо натоварване, което се отнася с пълна сила и за жените им. Най – интересно от всичко е, че дамите са по – склонни да правят орална любов на съпрузите си след брака, отколкото преди това”, разкриват от Националния център за изследвания.

2. Мъжете с големи носове и ходила имат по – голям пенис

Втората по популярност заблуда. Докторите разкриват, че в действителност растежът на пениса, клитора и пръстите наистина зависят от един ген, но всъщност не съществува пряка обвързаност между техните размери. 3 000 души взеха участие в проучване по темата, по време на което не бе открита абсолютно никаква връзка между големината на отделните органи. Важно е да се отбележи, че размерът на пениса в отпуснато състояние съвсем не може да издаде в каква степен нараства при ерекция.

3. Мъжете мислят само за секс

Поредната измишльотина на феминистките, целяща да дискредитира властващия (вече в миналото) силен пол. Поредното проучване доказа, че съвременните мъже мислят много по – често как да осигурят семейството си, отколкото за неформални ласки с любовницата или официални със съпругата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *