Секс афера в Комисията за регулиране на съобщенията уволни чистачка!

Веселин Божков КРС

Преди година чистачката в Комисията за регулиране на съобщенията Радка Йорданова става неволен свидетел на любовна сцена между шефа на Комисията Веселин Божков и неговата служителка Юлиана Райкова.

Жената заварила разгорещените любовници, главата на служителката била в скута на шефа, а той пъшкал сладострастно. Поне това видяла хигиениската. Оттогава за служителката по чистотата работата тръгнала на зле. Толкова на зле, че през март тази година, тя била уволнена от КРС. Жената написала молбата си за напускане под натиск от страна на шефа, твърди тя. Според нея, Юлиана отдавна била хвърлила око на шефа си и дори му се

вместо да решават проблеми правят секс в КРС

нахвърлила сама на врата. А Божков  хич не се и дърпал.  Дамата разказва , че ги заварила да интимничат. За въпросната  Райкова можело много да се говори, споделя Радка. Слуховете се носели за нея отдавна. Всички в комисията са свидетели на нейното издигане от секретарка. Заради заслуги, Юлето станало началник на кабинета и началник на дирекция. Сега чистачката е подготвила жалба до шефа на парламентарната група на ГЕРБ, Красимир Велчев и се надява тя да бъде разгледана.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/b1s3t-svDrc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *