Сексът е като тениса – жените викат много повече!

Мария Шарапова

Известно е, че в тениса жените са много шумни. Писъците на Шарапова надминават 100 децибела понякога, а и други нейни колежки като Серина Уилямс, са много по-шумни, отколкото мъжете.

Според проучване, обаче, не само в тениса жените викат повече. Те са далеч по-гласовити от мъжете и в спалнята. В прочуването взели участие 1 171 души, от които 566 жени и 605 мъже. 94 % от жените признали, че са по-шумни от партньорите си по време на секс, а 70 % от мъжете се съгласили, че половинката им  вдига повече шум. Сексолозите казват, че няма научна причина за това.

Серина Уилямс

Според тях, това е строго индивидуално. Предполагаемата причина може да се крие в по-голямата интензивност на оргазма при жените или пък защото някои го симулират и се чувстват задължени да вдигат шум, за да убедят партньора си, че изпитват удоволствие.  Това обаче не означава, че колкото повече шум вдига някой в леглото, толкова по-голямо е удоволствието му. Шумът не прави от някого добър любовник, въпреки че сексолозите поддържат всеки начин на комуникация в леглото, а шумът е именно такъв.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/_gunX8a8T-w

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *