Сексуалните фантазии разкодирани: желанията на мъжете и жените се различават!

секс мечти

И мъжете и жените имат сексуални фантазии,  въпреки че  нещата, за които мечтаят са различни. Изследователи от Университета в Гранада са публикували резултати от проучване, което установява, че жените фантазират за „ приятни” сексуални срещи няколко пъти на месец, докато мъжете мечтаят много по-често за „изследователски” сексуални дейности като групов секс, контакти със случайни партньорки, суинг или участие в оргия.

В проучването взели участие 2 250 испанци на възраст от 18 до 73 години, които са имали хетеросексуална връзка поне за 6 месеца. Почти всички запитвани съобщават, че са мечтали за „приятен” сексуален опит, докато 80 % казват, че желаят „неприятно” преживяване.  Най-често споменаваното неприятно преживяване за жените било да ги принуждават да правят секс, като подобна фантазия се появявала поне веднъж в живота на повечето анкетирани. За мъжете най-често това било хомосексуален контакт. Докато в Университета в Гранада не навлизат в

фантазия

подробности колко често се появяват подобни фантазии, то предишно проучване показва, че мъжете мислят за секс на всеки 7 секунди. Според учените, сексуалните фантазии са част от здравия сексуален живот  и без тях при жените той не е пълноценен. Те обясняват, че освен кожата, другият най-голям сексуален орган е нашия мозък. Затова трябва да го използваме и да фантазираме активно. Сексуалните фантазии ни правят здрави. При жените либидото е отражение на цялостното здраве на организма, а доброто сексуално влечение показва балансиран живот и е добро за здравето.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/UQW4ZaPIlJQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *