Сексуална Фрустрация скъсява живота

Мъжът ти го казва доста често, нали?

„Еректин Макс” увеличава желанието за секс

сексуална фрустрацияДали оплакванията на мъжете, че не получават достатъчно внимание от половинките си са оправдани? Статистиките показват, че това не е точно така: проучване в световен мащаб разкри, че през 2013 година почти две трети от семействата на Земята имат редовни сексуални отношения. Което от своя страна е полезно за здравето, защото сексуалната неудовлетвореност съкращава продължителността на живот, особено при жените.

Наясно сме, че това може да звучи малко несериозно, но оставете тези мисли някъде назад. Изследователи от Университета в Мичиган доказаха по безспорен начин, че сексуалната фрустрация е пагубна за женското здраве и може да съкрати престоя ви на белия свят с цели пет години.

Какво се случва? Когато дамите си наумят, че не искат да зарадват партньора си поради някаква си причина, започват да отделят специален вид сексуални феромони, които действително блокират желанието и практически не им дават възможност да се чифтосват. В същото време това оказва изключително лошо влияние, защото тялото автоматично пренасочва енергията към мастните депа, повишават се нивата на стрес и в крайна сметка се стига до психологически и физически срив.

Авторите на проучването предполагат, че липсата на секс ускорява процеса на стареене. В същото време обаче уточняват, че твърденията им не са на 100% категорични, защото всъщност изследванията били проведени с … винени мушици. Така че, мили дами, не се натискайте да правите нещо, от което не чувствате истинска нужда. Но все пак не забравяйте, че сексуалната фрустрация със сигурност е вредна и за хората.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *