Сексуалната възбуда кара жените да правят гнусотии

Сексуалната възбуда е причина за странното държане на дамите

Сексът може да е едно от най-големите удоволствия в живота, но и в него има доста неща, които биха се сторили на хората неприятни – пот, телесни течности и миризми.

Според ново проучване, обаче, когато сме възбудени не ни пука много за тези неща. Жените по принцип са по-гнусливи от мъжете, което ги предпазва от секс с грешен партньор, но това, което е интересно е, че когато са възбудени тези прегради отпадат.

Холандски учени помолили жени да извършат някои не дотам приятни дейности, като например да пият от чаша , в която има насекомо или да си избършат ръцете с вече използвана кърпичка.

Установило се, че възбудените жени изпитвали по-малко отвращение от тези, които не били възбудени, като това предполага, че степента на възбуденост има някакъв ефект върху реакцията не жените. Според учените, сексуално възбудените жени имали по-голяма охота да пипат или да вършат неприятни неща. Учените разделили жените на три групи и накарали всяка да гледа клип, преди да извърши възложена задача.

Една от групите гледала лека еротика, докато другите гледали спорт и движение на влак. След това жените били накарани да пият от чашата с насекомо или да избършат ръцете си с използваната кърпичка. Групата, гледала еротика изпълнила най-добре задачите, в сравнение с останалите. Учените заключават, че сексуалната възбуда има ефект върху чувството за отвращение на жените и това се отразява на функционалния секс.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IzOKhaiEz2A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *