Репортерка към Кличко: Искам да ти пипна … мускулите

Владимир Кличко

Зорки репортери заподозряха в нова любовна афера боксьорът от Украйна Владимир Кличко. Причина за това е, че той бе засечен с немската журналистка от турски произход Назан Екес на тайна среща, след като бе гост във водено от нея предаване.

В ефир симпатичната дама опипа чевръсто Кличко, при което не можа да скрие червенината си от камерите. Самият Владимир не потвърди слуховете като заяви, че двамата просто са провели служебна среща между журналист и спортист.

Водещата обаче явно си е заплюла могъщия шампион, защото поискала да го види гол. После се усетила и опитала да замаже гафа като заявила, че е имала предвид гол до кръста по време на битка. Съвсем малко след това обаче тя отново оцапала ситуацията, като помолила файтъра за разрешение да му пипне мускулите.

Репортерката на Кличко

За по-младия от братята Кличко се говори, че в отношенията си с жените е също така умел, както и на ринга. За първи път се сбил за момиче когато бил на 13 години, а повод за това била приятелката му Оля. На 19 години Владимир образувал връзка с манекенката от Киев Авизова, с която дори вдигнали сватба, но бракът бил разтрогнат само след шест месеца.

Третата голяма любов на боксьора е трагична, защото изгората му се самоубива скачайки от прозореца, а причината за това не е ясна и до момента. След тези случаи Кличко е имал още няколко по-продължителни връзки, но най-запомняща се от тях е непотвърдената с холивудската звезда Джулия Робъртс.

Нокаут:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *