Редовният секс гони грипа !

Секс
Сексът е мощно средство срещу вирусите.

Ползите от секса са неоспорими. Освен физическо удоволствие, сексът ни предпазва от редица болести. Тук ще изброим едни от най – важните предимства на редовния полов живот.
По време на любововната игра се повишава нивото на окситоцина, което ни помага да спим пълноценно. Освен за спокоен сън обаче, сексът ни помага да се борим със стреса.

Доказано е, че при напрежение и свръх натоварване, най- успешният метод за справяне с проблема е отново сексът. При мъже, които редовно се радват на интимни ласки рискът от сърдечен удар е в пъти по- малък. Креватните упражнения помагат за нормализиране на кръвното

оргазъм
Оргазмите са сигурен лек срещу проблеми със синусите.

налягане по- добре от каквито и да било лекарства. Жените, които имат активен полов живот пък доказано живеят по- дълго.
Секс три пъти седмично, според специалистите повишава имунитета многократно. Нивото на имуноглобин А се увеличава при любовните ласки и ни предпазва от настинки и грипни вируси. Алергиите и проблемите със синусите могат да останат в миналото, ако имаме достатъчно на брой оргазми.
Подобряването на психическото състояние, повишение на хормоните на щастието са сред другите плюсове на редовния полов живот.
Най- важното обаче, за да извлечем максимума от положителните страни на любовните изживявания в леглото, са да вземаме и предпазни мерки за нежелана бременност, както и да правим безопасен секс.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *