Райна: Обичам разкрепостения с*кс!

Райна

  Райна дава вид на консервативна и свенлива девойка, но падне ли мрак, се преобразява в разкрепостена жена, жадна за еротични подвизи. Това сензационно признание направи самата певица.

Бившата на Коцето се определи като звяр и в леглото, и извън него. „Харесва ми да разнообразявам“, уточни синеоката красавица от Сандански.

Тя не обичала дългите увертюри. Предпочитала да пропуска любовната игра и била привърженичка на спонтанния хард секс без предварителни целувки и милувки. С други думи, допадала й ситуацията „От вратата – за краката“.

„Не си падам по нагласените неща – като се прибера вкъщи, да ми запалят свещи, да се правят увертюри. При мен сексът трябва да е секс. Обичам нови изживявания, да сменям местата“, признава също Райна.

Тя не крие и че харесва мъже с голямо въображение в секса. За неин късмет все на такива е попадала.

Според гласовитата санданчанка е вярна приказката, че жена, която танцува добре и се храни с видим апетит, е страстна лъвица в кревата. „Значи аз трябва да съм звяр в леглото“, без излишна скромност вади извод Райна.

Че е много страстна, е потвърждавал и Коцето. Той неведнъж е казвал, че докато били заедно, след всеки скандал се сдобрявали с бурен секс.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Райна: Обичам разкрепостения с*кс!"

  1. Гангстер   17.05.2013 at 16:29

    Лъже …. задръстена е в секса… учих ..ебах нито се научи нито се наеба като жена…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *