Путин си пада по групов секс, но не на публични места!

Владимир Путин

Груповият секс е обща фантазия на мъжете по света, въпреки че професионалистите няма да го споменат на работа. Но руският президент Владимир Путин сега открито добавя своя глас към листата на ентусиастите по руската телевизия.

Мачото политик направи подобни признания в първото си интервю от избирането му през май. 59-годишният президент сподели по контролирания от Кремъл канал, RT, който се излъчва на английски, че някои фенове на груповия секс го предпочитат пред класическия, защото както при всяка колективна работа, и тук може да избегнеш отговорността.

Коментарите идват, след като руският лидер говори за оргия, организирана в Московския държавен биологически музей през 2008. В нея участва и 22-годишната Надежда Толоконникова, една от трите членки на Пуси Райът.

Надежда Толоконникова преди оргията в музея

Те бяха арестувани за две години за хулиганство миналия месец. Президентът отказва коментари за присъдата. Но бил щастлив да говори за оргията.

Тя била организирана от творческия колектив Война. По това време Пуси Райът заявяват, че оргията била знак на протест срещу изборът на Медведев на Путин. „Те са правили групов секс на публично място“, казва президентът. „Хората имат право да правят това, което искат толкова дълго, колкото е законно.

Но щом го правят на публично място, властите трябва да обърнат внимание.”, продължава той.  Някои ще помислят, че Путин губи връзката. За други той ще е уверен лидер, който следва уличните протести, които обгръщаха избирането му за трети мандат през пролетта.

Владимир Путин полетя с жерави

В сряда той се появи на заглавните страници, след като летя с делтапланер, за да обучава сибирски жерави да пътуват от Арктика до южните места на тяхната миграция. Младите жерави могат да се видят зад неговия планер. Подобни трикове може да се сторят смешни на либералите, но те са добри за руснаците, които харесват мъжествения имидж на президента си. В миналото той гаси горски пожар и се гмурна на дъното на Байкал с мини подводница.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/t-pzcCjELew

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *