Порнозвездата Мишел Барет в секс оргия с целия отбор на „Шефилд Юнайтед“

Мишел Барет

  Играчите на „Шефилд Юнайтед“ получиха неочаквано предложение от порнозвездата Мишел Барет. Блондинката от филмите за възрастни е предложила да задоволи орално всичките футболисти от отбора. По списък е разширения тимов лист за сезона на “Шефилд Юнайтед“ са записани 28 играчи, но ако бъдат включени треньорите и помощният персонал на първия отбор, списъкът ще набъбне на 42-ма души.

Играчите на „Шефилд Юнайтед“ могат да се възползват от услугите на сексбомбата

Според независими наблюдатели това ще бъде най-голямата футболна оргия в историята на най-популярния спорт.

Срамотното предложение дойде преди няколко седмици. В семейството на палавата Мишел любовта към „Юнайтед“ е фанатична. Бащата е запален феи на отбора и предава тази любов на децата си.

Мишел Барет

Най-целомъдрено в ситуацията реагира капитанът на отбора Крис Морган. „Предлагам на момчетата да не обръщат внимание на подобни провокации и да мислят как да подобрят играта си“, изцели се Морган. Хърватската звезда на тима Даниел Богданович реагира по съвсем различен начин. “ Всяко усилие, което е доведено до успешен край, заслужава своята награда“, коментира с усмивка нападателят.

Все още не се знае дали офертата на Мишел е причината за срива в играта на отбора за последните два месеца. Въпреки горещата мотивация футболистите на „ Шефилд“ вървят надолу. Те нямат победа за първенството от 26 декември, когато на своя стадион „Брамал Лейн“ ги сразиха с 3:0 „Скънторп“.

В последния си изигран домакински мач от Първа лига загубиха от „Ковънтри“ с 1:2.

Въпреки това с 12 победи, 12 равенства и само 5 загуби от началото на първенството и при голова разлика 40:28 „остриетата“, както наричат в Англия момчетата на треньора Дани Уилсън, са на 6-о място и ако се напънат имат шансове да стигнат до едно от първите две места, което ще ги изстреля директно в Чемпиъншип – втората по сила дивизия в Англия.

Отборите, класирали се до 6-о място, играят плейоф, за да получат промоция.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *