Политиците лъснаха върху кондоми!

Презервативите Obama срещу Romney

Кондомите на Ромни „ Страхотни за всички пози”; гумичките на Обама „няма да се скъсат лесно като неговите обещания”! Политиката и секса отдавна са обвързани, поне за някои хора.

Компания за производство на презервативи в Ню Йорк разработи средства за профилактика, вдъхновени от Мит Ромни и Барак Обама. Похвално, в нашата страна на никого не би му и хрумнала подобна идея, и това не е странно, че нали в България думите политик и капут са нещо като синоними.

В Америка презервативите с Ромни се рекламират като страхотни за всякакви пози, докато тези на Обама няма да се скъсат бързо като обещанията му. Президентът на компанията Бен Шерман всъщност е започнал да изработва презервативи за президентските избори през 2008 година, когато е пуснал кондом на Обама с рекламен лозунг „Използвай добра преценка“, което било базирано на идеята на бъдещия президент, че здравата преценка е по-важна от опита.

Презервативът на Джон МакКейн имал мотото „Стар, но не изтекъл“, а новият за Обама се рекламира като „последен пакет от стимули за трудни времена“. Някои от шегите на опаковките са дори по-безвкусни и не за всеки. „Искаме да кажем на хората, че надеждата не е форма на защита“, продължава Шерман. Кондомите за 2012 са на пазара само от няколко седмици, но тези за Обама се продават по-добре от тези за Ромни. Въпреки, че мотото за Обама изглежда като по-добра стратегия за продажби на опозиционната партия, Шерман признава, че липсата на подкрепа на всякакъв вид контрол на бремеността от страна на Републиканците оказва влияние на продажбите.

Презервативите са хит в мрежата

„Демократите просто възприемат повече кондомите от републиканците“, казва Шерман. А как биха изглеждали Българските „Политически презервативи“ Премиерският презерватив – „Супер лонг, супер стронг, супер … Бойко – Слагате ги за максимално удоволствие“.  Президентският – „Презерватив от ново поколение с материал за по-добро усещане!“. Презервативи Дянков -“ Те най- добре ще се вържат с вкус и аромат на малка постна пица“. И накрая Презервативи ДПС -“ Рязани  за допълнително удоволствие и по-интензивно сексуално изживяване. С уникално разположени релефни точки за по-добра чувствителност“. Презервативи Синята Коалиция, те са – „изключителна микс селекция, внасяща супер забавен елемент“.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jTOJbqJvtqI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *