Ползвайте банани за по-добър секс

Банани за по-добър секс

Американски сексолози приканват да използваме банани за по-добър секс. По тяхно мнение продълговатият и сладък плод не само ще ни помогне да бъдем по-добри любовници, но също така ще засили в пъти чувството за наслада. Въпреки това, учените съветват да не прекаляваме с бананите, защото това може да доведе до непредвидими последици.

Бананите са особено подходящи за употреба в края на зимата, когато обикновено ни напада пролетната умора. Тя ни кара да се чувстваме отпаднали и раздразнителни, а всеки човек може да остане в плен на неприятните усещания в продължение на дълги и тягостни седмици. Според специалистите, основна причина за това е значителното занижаване в количеството на хормона серотонин, който е по-добре познат като хормон на щастието.

Банани за по-добър секс

Именно в този момент на помощ идват бананите, които в комбинация с шоколад ще ни помогнат да преборим пролетната умора. Причина за тяхното благотворно въздействие върху организма е факта, че в тези храни се съдържа аминокиселината трипофан, която способства за образуването на серотонин. Ако сме в състояние да си набавим нужното количество от хормона на щастието, симптомите на умора изчезват много по-бързо. Добрата кондиция по съвсем естествен начин ще се отрази и на сексуалните ни способности.

Диетолози обаче съветват да не наблягаме само на тези храни. Важно е да съставим подходящ хранителен баланс от пресни плодове и зеленчуци, като задължително трябва да добавим в диетата и повече протеини. Подходящо през пролетта е да се намалят драстично употребата на тестени изделия и кафе.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *