Повече секс = повече пари

За ползите от редовния секс е говорено много – намалява стреса, прави чувствата по – силни, сплотява колектива и разбира се, доставя удоволствие. Но каква е връзката между еротичните преживявания и нарастването на доходите?

Правете повече секс и пари с „Еректин Макс”

секс и пари

Нови изследвания показват, че хората правещи секс повече от четири пъти седмично, изкарват повече пари от останалите, които пускат хубавите моменти покрай себе си. Проучването е извършено от Института по изследване на труда в Германия и в него взели участие 6 318 мъже и жени. Всички те били попитани колко пъти седмично правят секс и какви са доходите им. Изненадващо, хората отдаващи се редовно на интимни ласки печелят средно с по 15% повече.

Резултатите са ясни, но по – голям интерес определено предизвиква въпросът „Защо?”. На първо място е важно да се знае, че изследването показва връзката между явленията, а не обяснява причините и следствията. Въпреки това учените стигат до извода, че сексът помага да изкарвате повече пари по няколко причини:

  • Подобрява здравето и дава сили за повече дейност
  • Повишава настроението, което има положителен ефект върху работата
  • Премахва стреса и отпуска, което е от особена важност за вземане на правилни решения

Разбира се, ако целта ви е да направите повече пари, има поне няколко дузини други методики, които също биха могли да ви бъдат от полза. Въпреки това не забравяйте, че човешкото тяло непрекъснато изпитва нужда от секс, защото основната цел на всеки човек е репродукцията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *