Плеймейтката Дорис Дилова също цъфна в порно

Порно кадри с Мис плеймейт Дорис Дилова изтекоха в медиите. На снимките моделката разкрива уменията си  в оралната любов. Бивш любовник на палавата плеймейтка продал секс кадрите на столичен таблоид.

Порно снимките са били заснети още през 2010, няколко месеца преди Дорис Дилова да се окичи с титлата „Мис плеймейт“ . Горещите кадри са над 20 и са направени домашни условия. Моделката, която е лице на известна столична агенция, демонстрира завидни еротични умения преди да премине към хард частта от секс фотосесията. Според мнозина, Дилова се представя не по- зле от професионалистките в порно бранша.

Победата на Дорис в конкурса „Мис плеймейт“ през 2010 й донесе доста негативи. Плевенчанката беше обявена за новата

Дорис се раздава пред камерата

                  „Мис крокодил“ от публиката, а конкурентките й в еротичното състезание я разсипаха от остри нападки. Претендентките за титлата заявиха, че победата й била купена от 20 години по- стария й любовник, който извадил дебела пачка, за да й гарантира триумфа. Няколко момичета от конкурса дори разкриха, че Дорис постоянно им подмятала, че короната й е гарантирана и останалите не трябва да се пънат изобщо.

Плеймейтката отрече категорично сплетните, че титлата й е купена, а заяви, че явно организаторите са искали по- различен тип красота да заеме първото място. Дорис обаче призна, че наистина има връзка с богат бизнесмен от родния си Плевен и освен гадже, той също така й е шеф.

След победата си в конкурса на „Плейбой“ Дилова обаче реши да не разчита повече на голото си тяло, за да успява. За разлика от предишни носителки на титлата като Златка Райкова и Николета Лозанова, Дорис се отдалечи от светската суета и записа висше образование.

Дорис Дилова – предлагали са ми платена любов. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *