Пет ползи от мастурбацията!

Не трябва да пренебрегваме мастурбацията - все пак това е секс с някого, когото наистина обичаме.

Има много митове за онанизма. Дали е полезен и вреден, дали човек не ослепява като се пипа, не изчерпва семенната течност у момчетата или намалява умствените способности на човек. Всъщност се оказва, че ръчната май е полезна? Да погледнем непредубедено някой факти.

Мастурбацията предпазва от рак. Според австралийско проучване мъжете, които еякулирали пет пъти в седмицата имали по-малка вероятност да развият рак на простатата. Болестотворните токсини се изграждат в урогениталния тракт и с едно разтъркване лошите момчета излизат навън.

Прави по-твърди. С възрастта се загубва мускулния тонус, даже там долу. Редовният секс или мастурбацията тренират тазовите мускули, за да предотвратят еректилна дисфункция, ето защо 3 до 5 пъти в седмицата гарантират твърдост като на скала.
По-голяма продължителност.Мастурбирането един час преди среща ще ви позволи повече контрол. Тренирайте, като засичате колко време е необходимо да се стигне до оргазъм. Ако обикновено отнема 2 минути соло, пробвайте три следващия

Има много митове за онанизма

път. Или бройте колко тласъци ви отвеждат до седмото небе. Ако свършвате след 50, опитайте с 60. Повечето мъже успяват да удвоят броя на тласъците и времето за месец. Все пак практиката усъвършенства.
Повишава имунитета. Еякулацията увеличава кортизола, който в малки дози регулира и поддържа имунитета. Мастурбацията може да изгради точната среда за по-силна имунна система, казват ендокринолозите.

Вдига настроението. Мастурбацията освобождава вещества като допамин и окситоцин, които ни карат да се чувстваме добре и повишават настроението. Оргазмът е най-големия взрив на допамин, не предизвикан от лекарства. Сканиран мозъкът на човек имащ оргазъм е като на пристрастен към наркотиците. Тя е напълно безвредна и безопасна. По-здравословна е от миенето на зъбите всеки ден. И точно както миенето на зъбите  трябва да е редовно, така трябва и да се почистват тръбите.  Ето пет причини да вземем нещата  в свои ръце!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *