Нова тенденция в секса- прескачаме оргазма!

Кареза секс

Правенето на любов винаги е имало цел и въпреки, че удоволствието е част от него, то големият Оргазъм или О -то е крайната еуфория. Сега обаче, нова разновидност на секса предизвиква ентусиазъм сред много двойки, които споделят, че интимността, а не оргазмът е пътя към голямото удоволствие и единение с партньора. 

Тази нова вълна се нарича Karezza. Може би сте чували за тантричния секс, който упражняват Стинг и неговата съпруга и се гордеят, че могат да удължат удоволствието с часове. Този е до голяма степен  подобен на него, а  оргазмът се изключва. Според източници, практикуването на този вид секс подобрява интимността в отношенията на двойките. С отместването на фокуса от постигането на оргазъм, партньорите се концентрират повече върху нуждите си чрез нежно докосване, галене и целуване. Всъщност думата Karezza е италианска и означава „ласка”. Проникването тук се избягва и двойките скоро откриват, че тялото е покрито с много ерогенни зони,

Кarezza

различни от добре познатите ни.  Върховете на пръстите и езикът могат да бъдат мощни еротични инструменти и скоро партньорът има усещания, които липсват когато се стремим към оргазъм.  Някои могат да помислят, че подобно въздържане е трудно, особено за мъжете, но според сексолозите повечето почитатели на този вид секс са именно мъже. За всички двойки е различно, но обикновено Karezza се практикува от тези, които искат да постигнат повече духовна близост. Сексолозите обаче препоръчват и на млади двойки да пробват техниката, тъй като тя се оказва доста успешно средство за контролиране на забременяването.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *