Нова порно глезотия измислиха в Перник! Виж тук:

Пернишки барабан

Напоследък из пернишките заведения дават тон на нова полу порно мода, вечер след дванадесет, когато паднат всички дрехи и задръжки.

Оркестърът почва да забива парчета … върху циците на най-палавата пернишка мадама в заведението. Това се случва почти всяка вечер, в почти всяка чалготека с жива музика. Като най-надарената мадама получава – бонус бутилка твърд алкохол по избор в определен ценови диапазон, съобщават свидетели.

пернишки слънчеви очила

Не е нужно да казваме, че желаещи девойки за музикални инструменти не липсват, не липсват и мекарлии да удрят „барабаните“ не само с палки, но и с ръце. Ето и няколко кадри от подобно парти.

Горе-долу всички те протичат така, след като забият парчето по бозките на дамата и солото на барабана свърши, мадамата получава наградата си и се отдава на друсане сред загорелите мъжаги.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/uC88Dt4SZKI

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Нова порно глезотия измислиха в Перник! Виж тук:"

  1. Вероника   29.10.2012 at 20:41

    Разбирам, че няма с какво да се занимавате и продължавате да дъвчете темата за Перник, но поне си проверявайте информацията, която публикувате. Момичето на снимката е софийска танцьорка, която танцува в дискотека в Перник. Няма такива награди и няма по-разголени момичета в Пернишките заведения от тези в Софийските например.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *