Най-малката порно актриса!

Тифани Томсън

Да ви представим Тифани Томсън, най-младата порно звезда в момента, поне официално. Започнала кариера на 17 години, само една година след легендарната Трейси Лордс и една година преди другата легенда в тази индустрия Тори Блек.

Момичето е родом от слънчева Калифорния, нейният рожден ден е на 1 януари 1992 година. Тифани е великолепна калифорнийка, която наистина дава реалното значение на „съседско момиче“. Крещящо естественият й външен вид подлудява феновете с перфектните мерки и сочни гърди. Освен това тя има прекрасно ангелско лице. Тифани, известна още като Tiffany

Tiff Love

Love или Tiff Love има свой сайт, наречен Tiff Love. Девойката започва работа в индустрията за възрастни през 2010 и се появява в сайтове като FTV Girls, Twisty’s и Digital Desire. В момента, за съжаление на порно феновете Тифани работи изключително само за софт кор и соло сцени. Въпреки това тя е натрупала доста актив, до сега се е снимала в 12 филма и безброй по-кратки видеа. Познавачите твърдят, че девойката съвсем скоро ще почне да троши всички награди в порно индустрията със своята чевръстност.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *