Най – лесният начин да достигнеш оргазъм

Да стигаш до финала всеки път когато желаеш, в някои случаи би могло да изглежда абсурдна задача. Но как бихте се почувствали ако ви кажа, че всъщност има една тайна формула за оргазъм, помогнала на милиони по целия свят? Не се вълнувайте, защото тя наистина съществува.

Върховно блаженство и мултиоргазъм за мъже и жени с „Еректин Макс”

мултиоргазъм

Скорошно проучване на сексолози от Университета в Индиана показа, че основна роля за достигане до кулминация играе … смазката. Колкото повече влага отделя жената, толкова по – голям е шансът да завърши играта по желания начин и в същото време да достави неземно удоволствие на своя партньор.

„Досега се смяташе, че ролята на вагиналния секрет е единствено да предпазва при триене и да подобрява усещането. Нашето последно проучване обаче ясно показа, че доброто „смазване” играе съществена роля за добрия оргазъм. Ако жената е суха, шансът да кулминира е почти нулев. Всъщност, над 80% от анкетираните признаха, че изпитват двойно повече удоволствие, ако се наморкят”, разкрива д –р Грей Спот.

Специалистът допълва, че вагината може да остане суха по много причини: преумора, нежелание, стрес, неправилно хранене и употреба на алкохол, тютюнопушене, болестно състояние, рутина. Това показва, че правилата за здравословен начин на живот важат с пълна сила и в личния живот.

Формула за силен оргазъм

Оргазъм = Здраве + Разнообразие + Настроение

  • Добро здраве може да постигнете чрез правилна диета, спорт и достатъчно време за релаксация. Що се касае до секса бъдете сигурни, че здравословните храни, двигателната активност и хубавият сън ще ви накарат да забравите за всичките си проблеми.
  • Рутината също играе огромна роля в интимния живот на партньорите. Как бихте се чувствали самите вие, ако всеки път правите едно и също, по едно и също време и на едно и също място? Свалете задръжките и награбете партньора си там където най – малко очаква, натиснете газта и карайте до сутринта.
  • Доброто настроение също е супер важно за хубавия секс. Ако през целия ден сте били подложени на силен стрес (на работа, вкъщи или където и да било), после ще ви е много трудно да се отпуснете. Лекарството за това нещо се нарича правилна диета, движение и почивка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *