Мъж разви мигрена от гледане на порно филми!

мигрена

Ужасното главоболие вероятно не е усещането, което очакваме, когато си пуснем порно. Но не такъв е случаят с 24-годишен ерген от Индия, който през последните две години се оплаквал от сериозни главоболия винаги, когато сe опитвал да гледа порно.

Според направените му изследвания се касае за остри главоболия, които се развиват постепенно и достигат своя пик на 10-тата минута от секс сцената.  Лекарите казват, че болките са толкова силни, че мъжът трябвало да престава да гледа. За да не се лишава , обаче, от удоволствието на порното, той бил посъветван от невролог да взема сериозна доза обезболяващи около 30 минути преди да си пусне

главоболие

филм. Изненадващо лекарите не установили,  сексът или мастурбацията да предизвикват главоболието, а само и единствено порно филмите.  Неврологът, лекуващ мъжа, който е компютърен инженер казва, че той е здрав. Няма мозъчни аномалии, както и мигрена в семейството. Лекарите не са сигурни какво точно предизвиква главоболието му. Те смятат, че може би се дължи на  промените в нервите за болка в лицето и челюстите, които стават по-чувствителни при повишена емоционалност.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Cg8_SBouhfw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *