Мъжете могат да удължат пениса си по естествен начин

Проучване в Италия показа, че 30% от мъжете могат да увеличат размера на пениса си по напълно естествен метод. Както всичко друго на този свят, новината има и лоша страна – техниката не е подходяща за всички момчета.

„Еректин Макс“ – Утроява желанието и увеличава размера

сексология

Данните бяха получени след две урологични изследвания на Университета в Торино. По време на тях бяха преразгледани фактите от съществуващата досега литература за процедурите по удължаване на пенис. След задълбочен анализ, учените обърнаха особено внимание на метод наречен „сцепление”, при който се поставя удължител върху достойнството, с чиято помощ размерът следва да нарасне с до 2.5 см.

Неприятността идва от факта, че устройството е неудобно за носене, а трябва да се поставя за по десетина часа всеки ден, в продължение на четири – пет месеца. Това условие на практика не позволява методът да бъде приложен върху повечето мъже. Освен това самите учени не препоръчват използването на тази техника при голяма част от момчетата. Защото повечето от тях нямат реален проблем, а по – скоро ниско самочувствие и неувереност в собствените сили.

Друг важен момент е отношението на жената към своя партньор. Оказва се, че когато дамата на сърцето ви вярва във вашите способности (или поне демонстрира подобно отношение), размерът на пениса се удължава на психическа основа. Ето и няколко практически съвета за по – голям пенис:

Топлина. Преди акта направете всичко възможно, за да се сгреете (това е особено актуално през зимата). Едно от най – важните условия за размера е притокът на кръв, който е пряко зависим от температурата на околната среда.

Упражнения. Редовната тренировка подобрява кръвообращението, подсилва сърцето и двигателните мускули. Това води до приток на повече кръв към органа, когато е необходимо.

Намалете маструбацията. Малко мъже знаят, че ежедневното маструбиране изтощава тялото и когато дойде време за същинска дейност, резултатите могат да се влошат. Оставяйте си поне по два дни без ръчна обработка, така ще увеличите размера и желанието.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *