Мобилни телефони провалят оргазъм

Много неща могат да ви попречат да получите оргазъм, но по право вашият мобилен телефон не би трябвало да е едно от тях. Скорошно проучване обаче шокиращо разкри, че всеки 1 от 5 полови акта е провален именно заради ненавременна употреба на тези (досадни) средства за комуникация.

мобилни телефони секс

По време на анкетата изследователите разбраха, че най – тежка е ситуацията при младите във възраст от 18 до 34 години. Според техните признания, цели 25% си намират причина да човъркат из телефона, докато правят секс. В следващата граница от 35 до 60 години нещата са малко по – нормални, и от устройството са зависими едва 9 на 100.

„Фактите изглеждат стресиращи, защото показват до каква степен модерните технологии са промили мозъците на съвременните хора. Липсата на това мъничко устройство кара ¼ от младите да се чувстват неуверени по време на секс и именно това е причината да се занимават с него дори в подобен момент. Хубаво, разбираме го това нещо, но и вие от своя страна разберете, че ще дойде време, в което дори няма да искате да чуете за мобилен телефон”, споделят авторите на проучването.

Експертите съветват всички изпаднали в капана на технологиите да направят и невъзможното, за да се отърсят от тази тежка зависимост. Най – лесно е да оставите бръмкалото в съседната стая и да го изключите. Ако все пак не можете да преодолеете притегателната му сила, поне изключете звука и вибрациите.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *