Милото и жена му Боряна – фенове на секс туризма

Калин Сърменов - Милото и съпругата му Боряна

Калин Сърменов и младата му съпруга Боряна са намерили любопитен начин да разнообразяват сексуалния си живот. Двамата си наемат хотелски стаи, за да се любят. Понякога практикуват това в провинцията, но често и в столицата, където си имат жилище. С тези си рандевута успяват да поддържат жива страстта помежду си.

Навика периодично да се отдават на секс маратони в хотелска стая актьорът и половинката му си създали след старта на сериала „Седем часа разлика„. Покрай хитовата тв. сага задълженията на Калин се увеличили. Той или бил на снимачната площадка на Би Ти Ви продукцията, или работел в офиса на рекламната си агенция. Време за интимност почти не му оставало.

Боряна започнала да се притеснява да не би чувствата да изстинат и въвела строг любовен режим. Веднъж на седмица или две с мъжа й се усамотявали в затънтен хотел или мотел и се отдавали на бурен секс. В следващите няколко часа успявали да приложат доста пози от „Кама Сутра„.

  Времето показало, че нестандартните интимни срещи определено дават резултат. Днес Боряна и Калин продължават да се радват на щастлив брак, пишат си любовни есемеси и прочувствени бележки. Доволни са от хотелските си посещения и през ум не им минава да ги прекратят. „Всеки ден си казваме мили неща. Това е важно, за да може да се поддържа една връзка“, твърди Боряна.

Тя и актьорът от „Седем часа разлика“ са заедно от години. Любовта им пламнала в театъра. 17-годишната тогава девойка хлътнала от пръв поглед.

Дали заради рокерския му вид или заради нещо друго, в началото Боряна мислела Калин за по-млад.

Чувствата й не се променили и когато разбрала, че е на 35, разведен и с дете.

„Голямата разлика в годините само помага. Изгражда съвсем различна и вярна логика във взаимоотношенията. На едно място се събират опит и желание. Тогава резултатът е още по-добър“, категоричен е Сърменов. Той признава, че би насърчил голямата си дъщеря Дария да има връзка  с  по-възрастен мъж.

Навремето актьорът определено се колебаел дали да се загаджи с доста по-млада от него жена. Не приемал сериозно разнежения й поглед и романтичните й жестове. Не променил отношението си дори когато Боряна му подарила гербер за рождения ден. Продължавал да се дърпа и на последвалите регламентирано приятелски срещи. Госпожицата обаче била настоятелна и в един момент успяла да убеди Калин да даде шанс на чувствата й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *