Как да я впечатлиш на първата среща

Да, ти я харесваш страшно много, свива те под лъжичката като я видиш и си готов да избиеш няколко армии от орки, за да я впечатлиш. Но (винаги има едно но), тя сякаш не е особено заинтригувана и отминава с лека досада знаците на внимание, които изпращаш. Не се притеснявай, защото надеждата не е загубена. Ако знаеш как да пуснеш топката със сигурност те очаква успех, все пак живеем във времето на еманципираните жени, нали?

„Еректин Макс“ за смелост при първа среща

първа среща

Приеми истината

Първите впечатления са много важни, но въпреки общоприетото мнение не са окончателни. Имаш цялото време на света да промениш нейното мнение за теб, стига да работиш както трябва, за да си спечелиш възможност за втори шанс. Така че не се спотайвай и не се срамувай, осъзнай, че първия път си се изложил тотално. Бъди внимателен, но настойчив, опитай да уговориш друга дата за среща.

Бъди честен

След като си отворил вратата за още един шанс, не се прави на разсеян, сякаш нищо не се е случило. Признай си, че отказът ѝ първия път взриви сърцето и дълбоко те огорчи. Добре е да включиш и малко самоирония (тоест да се пошегуваш със себе си), защото това ще покаже, че не се страхуваш да си признаеш грешките и всъщност си сериозен човек. Посочвайки собствените си недостатъци (но не всичките, разбира се) по всяка вероятност ще изградиш доверие и ще въведеш баланс на игралното поле. Ако си отворен да признаваш твоите грешки, другите ще бъдат по – склонни да ги приемат и да простят.

еректин макс

Спомнете си Halo ефекта

„Хало ефект” е психологически принцип, според който ако накараш хората да възприемат една от положителните ти черти, след това ще им е много по – лесно да гледат на теб като на добър човек (тоест, да възприемат и останалите хубави неща). Така че подчертайте своите положителни качества, но без да прекалявате. Ако изиграете картите си както трябва, по всяка вероятност ще успеете да промените мнението за себе си в противниковия лагер и да постигнете успех.

Никога не се предавай

Това е един от най – важните принципи в живота като цяло. Дори да не успееш от първия, втория или двадесет и осмия път винаги помни, че всеки има шанс да сбъдне мечтите си.

Ето съвети от най – опитните 🙂 :

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *