Как да се спасиш от нежелани секс премеждия

Отделете една секунда и помислете кое е най – лошото сексуално преживяване, което някога сте имали. Ако приемем, че не ви се е наложило на ходите до болницата заради него, значи сте имали късмет, за разлика от много други хора. Следващите съвети за предпазвате от секс злополуки са събрани от реалния живот, доброволно споделени от пострадали.

спартак секс сцени

Големият размер не винаги е по – добър

„Когато със съпруга ми правихме секс за първи път, късно вечерта получих силни болки в ниската част на корема. Беше ми невъзможно да се движа, дори да дишам. Отидохме веднага в спешно отделение и скенерът показа, че имам сериозни вътрешни разкъсвания. Лекарят попита дали съм имала някакви интензивни натоварвания през деня и когато разбра какво е станало ситуацията му се изясни. Просто надареният ми съпруг ме бе разкъсал”, споделя американката Керри Мак`Райт.

Медиците препоръчват винаги да имате едно наум, когато си лягате за първи път с нов партньор. Наистина смъртните случаи заради секс са малко, но болката е неописуема и подобно състояние е доста сериозно. Не се хвърляйте като тигри един върху друг, а изпробвайте размера и подходете според ситуацията.

От любовта боли

В буквален и преносен смисъл. Това доказва историята на британката Кет Пиментел, която също се озовава в болницата след секс, но този път пострадал е приятелят ѝ. По време на акт страстите се разгорещяват до такава степен, че тя в пристъп на екзалтация го удря в окото. Вследствие на крошето младежът почти губи съзнание, а окото му се затваря от огромен оток. За щастие историята завършва благополучно, тъй като лекарите овладяват ситуацията. Няма сърдити.

„За подобни моменти не съществуват съвети. Когато се разгорещиш понякога просто не можеш да контролираш чувствата си, а и по време на секс се усеща по – малко болка. Единственото, което може да направите е, да понатиснете спирачките веднага щом усетите, че губите контрол”, казва сексологът д-р Греан.

Внимавай с уредите

Нека просто да кажем, че никога не трябва да правите секс, когато в близост до вас има падащи предмети. Ирландката Амбър Джефри е нокаутирана, но не от мъжа си, а от осветяващата леглото нощна лампа. Страстите са толкова силни, че спалнята почти се разглобява и осветителното тяло се сгромолясва с трясък върху главата ѝ.

Укротете влагата

Неприятна ситуация се разиграва и за Емили Дилсенсен от Швеция, която чупи крака си по време на секс в банята. Студената вода така и не успява да охлади страстите на влюбената двойка, но заради нея и двамата се подхлъзват, и Емили се оказва с фрактура на десния крак.

Съвет тук е да бъдете внимателни, а ако имате хлъзгави плочки в банята, просто си сложете специално килимче, което със сигурност не се пързаля.

Диви и щастливи

Кървавата сага за Спартак „Богове на арената” така влудява Бари МакФерън от Калифорния и нейния приятел, че с инструмента на младежа се случва нещо безкрайно неприятно. Докато се движат напред – назад в позволената от кучешката поза амплитуда се чува неприятно изпукване. Оказва се, че с меча на гладиатора се е случило нещо брутално, а отокът не иска да спадне в продължение на часове. В реанимацията лекарите откриват, че по време на бурните движения се скъсало сухожилие. Следва операция.

Когато сте превъзбудени от някой или нещо, действайте изключително внимателно по време на секс. Контузиите не са толкова чести, но знаете – лошото става един път.

Интригантката Лукреция също си го получи от Крикс:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *