Как да разгадаем нейните желания

Хубавият секс се прави от двама (или поне в повечето случаи). При анкета проведена сред 780 души, почти 100 % от участниците подчертали категорично, че се чувстват полово удовлетворени не само когато са задоволили собствения си нагон, но и когато са доставили удоволствие на своя партньор.

Двойно удоволствие с „Еректин Макс“

интимни съвети

Истината ни задължава да кажем, че добрият секс е нещо повече от едновременна еякулация. В действителност разчупването на ледовете и събуждането на желанията е най – важно от всичко, защото само тогава наистина можеш да стигнеш върха. Докато мъжете са сравнително лесни за разгадаване (защото си казват по – често), да напипаш тънката линия на една жена е доста по – трудно. В тази връзка водещи сексолози от САЩ дават няколко безценни съвета:

Първо говорете

Хората често се стесняват да говорят за секс, дори с интимния си партньор, а за жените това е особено характерно. Неизвестно защо, но те се срамуват да признаят какво наистина ги възбужда, пазят фантазиите си и в крайна сметка остават притиснати до стената.

Направете го неочаквано

Удоволствието е най – силно когато нещата не са планирани. Ако два дни преди срещата кажете на приятелката си колко силно я желаете, напълно възможно е моментът на очакване да я изнерви. И когато нещата се случат да изпита в пъти по – малко желание. Вместо да правите планове, още сега прошепнете на ухото ѝ колко много я желаете и че сте си мечтали да я докопате цялата предна вечер.

Въпросите са важно нещо

Ако искате наистина да разберете какво я кара да настръхне, не е лоша идея просто да я попитате. Колкото и да се срамува тя все пак ще ви каже поне малка част от истината, за другото може да се сетите и сами.

Не прекъсвайте играта

Последният, но не по – малко ценен съвет за хубав секс е да не прекъсвате играта до самия край. Грубото блъскане и ръгане няма да ви доведе до върха, най – много да си докарате някоя контузия. Бъдете иновативни, предразположете и нея да измисля разни странни работи. Неочакваните целувки със завързани очи също вършат работа, не е ли време вече да пробвате?

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *