Как да запазим началника свеж за по – хубав секс

Нормално е психическото напрежение и нескончаемите проблеми да убиват желанието за секс. Безспорно мъжете са по – ощетени, тъй като в леглото носят повече отговорности и провалът при тях оказва по – осезаемо влияние. Не се притеснявайте, защото има начин да се върнете отново в играта и да се почувствате щастливи като никога досега.

„Еректин Макс” връща желанието за секс

съвети за добър секс

Дръпни шалтера

Независимо дали обичате или ненавиждате работата си, никога не смесвайте бизнеса и сексуалния живот. За да се представите добре в леглото след изморителен и напрегнат ден, използвайте техниката „Дискънект”. Специалистите препоръчват два – три часа преди акта да изключите всички средства за комуникация – телефони, компютри, таблети и прочие, а свободното си време да отделите на релакс. Как ще разпуснете зависи изцяло от вас. Добри предложения са залата за фитнес, разходка навън, дори и излежаването в тъмна стая.

Не пропускайте The Big Game

Много медицински проучвания доказаха, че способността на жените да достигнат оргазъм не зависи само от продължителността на половия акт. Практически това значи, че първо трябва да нагнетите достатъчно сексуално напрежение у тях, за да ги докарате до върха. Идеалното средство винаги е било и ще бъде любовната игра, при която обследването и милването на нейните зони ще повишат възбудата до крайна степен. Учените препоръчват предварителните ласки да продължават между 10 и 20 минути.

Включете всички сетива

Когато се ангажирате с това, което се случва около вас по време на секс, това е един от сигурните начини да се разконцентрирате и да провалите цялата работа. Когато сте усамотени с партньорката си просто забравете за всичко останало, откъснете се от света за този един час.

Съсредоточете вниманието си върху нея

В продължение на предходния абзац, след като забравите за всичко и всички, насочете цялото си внимание към жената под / до / върху вас. Това ще я накара също да ви обърне достатъчно внимание, а не да мисли за диетата си например.

Направете го в кухнята

Вашата спалня безспорно е най – удобното място за секс, но дори и най – хубавото на този свят омръзва. Понякога неуспехът идва като пряко следствие от рутината: събличате се всеки петък точно в 18: 00 часа, като първо тя сваля бикините си, а вие изчаквате и пр. И така, това се повтаря всеки божи път. Ами сега просто я награбете в кухнята и без да му мислите много я тръшнете върху масата. Вярно, тя ще се поизръби, а на вас капачките ще омекнат, но преживяването е по – важно от всичко останало.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *