Какво e сексът за жените!

двойка

Българките правят секс не от любов и страст, а заради други доста по-неромантични причини, разкрива ново онлайн проучване.

Социолозите са интервюирали хиляда жени и са получили някои доста изненадващи отговори. Докато привличането е много надолу в класацията, изглежда, че повечето български жени си лягат с партньора си, за да няма кавги, за да излекуват главоболието си и дори като благодарност за хубава вечеря. Една жена е отговорила, че прави секс за духовен опит, тъй като е

любовна игра

сметнала, че това е най-близкото нещо до Бога. Според други жени така се подобряват уменията в леглото, а някои дори правели секс за по-добър тен на кожата. Все пак, болшинството от жените (84%) признали, че правят секс , за да няма караници с партньора или за да се спазарят половинката им да им помогне в домакинството. „Правя секс, защото това е по-лесно от борба и така не ми е скучно”, споделя една от анкетираните, докато друга признава, че е правила секс с няколко мъже, защото й станало жал за тях. При проучването се установило, че една от десет представителки на нежния пол прави секс от благодарност за подаръци или хубаво ядене.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *