Изнасилиха крава на петия етаж на кооперация!

Кравата

Овладян от силна страст любвеобилен бик подгонил местна крава до петия етаж на блок. Скандалната случка се разиграла в Иркутска област в Русия.

Там животните се отдали на нагона си. Животното видяло кравата да обикаля улиците на градчето и обладано от дива страст,  я подгонило, за да я обладае. Женската явно не била в настроение за любовни игри и не пожелала да му се даде така лесно и побегнала. Гонитбата стигнала до жилищна сграда, където кравата потърсила убежище от секс маниака. Гонката стигнала чак до петия етаж на въпросната кооперация, където женската се опитала да се скрие. Там рогатия сладострастник получил това заради което подгонил нещастната крава.

Кравичка

Естествено, животинският секс никак не бил тих. Жителите на кооперацията се изплашили от зверските стонове на говедата и се обърнали към Гражданска защита, за да овладеят ситуацията. Находчивите специалисти от гражданска защита успели да прекъснат любовния акт, като вързали въже около рогата на обезчестената кравичка и внимателно я подкарали навън. На похотливото добиче не му останал друг избор, освен да се замъкне след любовницата си. Така животинският романс завършил щастливо, но повдигнал въпроса пред местните власти,  да се реши проблема за свободно скитащите крави из града, създаващи опасност за движението по пътищата.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Nmkj5gq1cQU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *