За ползите от сутрешния секс

Да започнеш деня с порция горещ секс е най – хубавото нещо на света. Според аналитиците от Университета в Калифорния, търкалянето между завивките рано сутрин не само зарежда с добро настроение, но също така влияе благоприятно на здравето и външния вид, заздравява връзката.

„Еректин Макс“ – за див и необуздан сутрешен маратон 

сутрешен секс

„Да се събуждате от ръмжащия глас на будилника съвсем не е романтично, а още по – малко здравословно. Защо тогава да не се възползвате от възможностите и вместо да се мръщите, спокойно да се отдадете на еротична борба? Ако започвате утрото със секс категорично ще бъдете по – щастливи и здрави от тези, които не го правят”, споделят учените.

Когато отдаването на ласки е първото нещо за деня, чувствително се повишава отделянето на хормона окситоцин, който е отговорен за чувства като любов и обвързаност. Сутрешният секс също така засилва имунната система, тъй като повишава и нивата на антитялото IgA, което предпазва от инфекции.

Добър съвет е да предразположите партньора (в случай, че се дърпа) с някоя хубава и сладострастна песен. Настройте телефона си да засвири неговото любимо парче и атакувайте преди да се е осъзнал. Ако е легнал по гръб поставете ръце високо върху бедрата му и леко започнете да масажирате с палци, правейки закачливи кръгови движения. Тази техника е взаимствана от древната наука акупунктура и според нея така се засилва притокът на кръв към важните области.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *