Защо трябва да изпитваш често оргазъм?

В случай, че имате нужда от мотивация за оргазъм, незабавно прочетете следващите редове. От тях ще разберете защо е полезно да свършваш поне 20 пъти в месеца и как блаженството се отразява на вашето здраве.

Еректин Макс” – за силен оргазъм и неземно удоволствие

оргазъм

Лекува главоболие. Проучване установи, че хората правещи редовно секс, почти никога не страдат от мигрена.

Облекчава много телесни болки. По време на оргазъм в тялото се освобождава сериозно количество окситоцин, който след това възбужда прилив на ендорфини. Именно те те карат да се чувстваш щастлив и успокояват болките.

Запълва липсата на партньор. Дори да си нямаш любим, можеш съвсем спокойно да свършиш работата на ръчна скорост, ползите за тялото са почти еднакви.

Действа като мултивитамин. Проучване на Университета в Уилкс установи, че правенето на секс два пъти седмично, усилва съпротивителните сили на имунната система. Има ли нужда да припомням, че сега е сезонът на грипа?

Прави те позитивна. Изследванията показват, че жените изпитващи редовно оргазъм са много по – позитивни и в състояние да гледат реално на нещата.

Ако правиш секс рано сутрин, това е добре за организма. Експертите казват, че удоволствието по трети петли повишава настроението и имунната система за целия ден.

Благотворно влияние върху месечния цикъл. Не се учудвайте, защото е доказано по научен път, че жените правещи редовно секс, имат по – малко проблеми с менструацията.

Да не правиш секс е грях. Навярно ще ви прозвучи странно, но на четиринадесетия ден след края на цикъла, клиторът нараства с около 20 на 100 и се пълни по – лесно с кръв. Това увеличава шансовете за възбуда и експлоадиращ оргазъм. Наистина би било грях да не се възползвате.

Сексът подмладява. Поредното проучване на сексуална тематика установи, че хората които правят секс по четири пъти седмично, изглеждат с около 10 години по – млади от останалите. Дори тази теория да не проработи при вас, нищо не ви струва да я изпробвате.

Защото можете. Правете секс с партньора си винаги, когато можете, щракайте докато иглата се счупи. Не пропускайте шанса, защото после ще съжалявате. Сменяйте позите, експериментирайте с нови неща, така само ще се почувствате по – щастливи.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *