Жрица от околовръстното: Ченгетата на Цветанов ни бият и чукат безплатно!

Полицаи са преби­ли проститутки близо до около­връстното шосе в Со­фия, научиха наши репортери. Масираната акция служителите на реда провели преди дни, и то пред свидетели. Очевидци на побоя станали не само пре­минаващите шофьори. Как налагат труженичките, видели и хора от намиращите се в райо­на офиси и магазини. 

Потърсихме ня­кои от жертвите на място. Всички категорично отказ­ват да говорят за случи­лото се. Страхуват се, че отново ще усетят „силната ръка“ на закона. Смелост проявява само една жри­ца на любовта, която се представя като Пепи. Де­войката се съгласява да разкаже за случая с ус­ловието, че няма да бъде снимана. Учудващо, но не се вписва в установените представи за проститутка на околовръстното. Обле­чена е с дънки, блуза с дълъг ръкав и носи ниски обувки. Не си е сложила никакъв грим.

 „Не ме снимайте, че пак ще ме бият. Ще ви разка­жа всичко“, обеща Пепи, докато отпива от кафето си край пътя.

 По думите й полицаите, които минавали през ра­йона, отдавна си позволя­вали волности. Допреди побоя само ги обиждали с думи като „боклук“ и „па­чавра“. Имало само един по-обезпокояващ случай. Колежка на Пепи едва не била блъсната от полицей­ска кола. Както обикнове­но, стояла край пътя и ча­кала клиенти, когато нена­дейно патрулът връхлетял. Ако не се била отместила в последния момент, полицейската кола щяла да я сгази.

  „Малко преди боя един полицай спира и ми вика: „Майка ти ще е*а. махай се оттук. Не разбрахте ли, че тука няма да работите“. Питам го защо. Три деца имам, къде да отида

 Ако не е тоя път, ще уми­рат от глад. Абе, вика, в нашия район няма да ра­ботите. Отговорих: „Къде пише, че е твой район? Да не е забранено. Още не е влязъл закон за проститу­цията„, обяснява случая Пепи. Докато разказва разпалено под жаркото слънце, нейна колежка ни приближава. Без да се представя, споделя свои­те перипетии: ,.На мен пък един полицай ми каза да ходя в някой хотел и да си взема стая. Там съм щяла да изкарвам повече пари. И съвети ни дават вече“. Пепи поклаща глава за потвърждение и се връща към историята си. При вто­рия си сблъсък със зако­на го усетила с цялата му тежест. Същият полицай спрял с колата пред нея и със слизането започнал да я дърпа, без да й каже една дума.

 „Дърпа ме за ръкава. Ви­кам: „Не ме дърпай. Чакай малко“. А той: ,.Коя си пък ти, че да не те дърпам?! Долна пачавра.“ Ей така ме нагруби и аз му казах: „Чакай, не ме обиждай бе, господине! Като си поли­цай, да не си нещо повече. Нямаш право нито да ни хулиш, нито да ни биеш“, пали се Пепи и допълва, че служителят на реда я блъснал с лице на капака, за да й сложи белезници. Девойката го питала защо иска да я арестува и тогава отнесла първия удар.

„Удари ме с всичка сила зад врата. Три пъти ме удари, а другият полицай стои в колата и гледа. Не му позволих да ми сложи белезници и той вика да се качвам. Аз отвърнах: „До­бре, спокойно. Има ли сми­съл да ме удряш?! Кажи ми като разбран човек и ще се кача. Не съм малоумница разказва Пепи.

 Казала му, че си знае правата. Нямал право да й посяга, даже го заплаши ла, че ще подаде жалба срещу него. Полицаят побеснял и се развикал: „Ей, ще ви пребия тука всичките, бе. Ще ви застрелям като ку­чета“. Качили я в друга по­лицейска кола. По пътя за районното се оплакала на колегите на бияча си, а те й отвърнали: „Заслужавате си“. Пепи пък им казала, че няма да спре да рабо­ти на пътя, защото няма­ло как иначе да изхранва децата си. В полицейското управление й връчили поредния акт. В него, както обикновено, било написа­но, че създава предпостав­ки за ПТП. Пепи казва, че не знае кой подред акт й е това. Вкъщи имала около 20-30 акта за по 300 лева и 10 за по 100. „Няма да ги платя, бе“, категорична е секс труженичката. Съдър­жанието на актовете било разнообразно – разсейва водачите на преминаващи автомобили, прави неприлични жестове хвърля мокри кърпи и презервативи на пътя.

„Това просто не е вярно. Нищо не съм хвърляла“, оправдава се Пепи и до­пълва, че не знае името на полицая, който я е бил. В разправията не успяла да види дори и регистра­ционния му номер.Знаела ченгето само по физионо­мия. За нейна радост след побоя не го виждала в района.

 „Една колежка също я биха тия дни“, споделя Пепи. Нея пък я ритали на пътя   пред   очите   на преминаващи   водачи и   хората  от  близките магазини и офиси. Били я и в колата. „Оттук до районното са я млатили. Дойде разревана“, раз­казва патилата на колеж­ката си Пепи. Разкрива и друго. Не било град­ска легенда, че полицаи често прибягват до услугите им. Момичетата на околовръстното отдавна работели със служители на реда.

 „Идват цивилни с лич­ните си автомобили. Има някои, които искат да им работим без пари. Аз не съм  се съгласявала.  Не ги знам какви са, от кои райони са. Ми, айде, аз ще тръгвам, че трябва да изкарам малко пари“, разделя се с нас Пепи.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Жрица от околовръстното: Ченгетата на Цветанов ни бият и чукат безплатно!"

 1. Leek   29.04.2012 at 10:05

  КАКЪВ КОМЕНТАР? КОМЕНТАРЪТ ОСТАВА ЗА ГОВЕДОТО-НЕГРАМОТНО ЦЕЦКО ВЪТРЕШНИЯ!!!!!!

  Отговор
 2. mpo bonus 30 ribu   29.09.2023 at 23:07

  It’s amazing to pay a visit this website and reading the views of all friends
  on the topic of this article, while I am also eager of getting know-how.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *