Жените харесват повече лявата си гърда

Странни работи се случват по широкия свят в последните години. Скорошно проучване върху женската сексуалност разкри някои интересни факти за гърдите, които може би ще ви изненадат.

женска психика

Лява срещу дясна гърда

Едно от най – изненадващите открития е, че жените фаворитизират и харесват повече лявата си гърда (някои правят разлика дори и между зърната!). Спецовете обаче обясняват, че в това няма нищо странно. Обичайно красотата отляво е доста по – чувствителна от дясната, поради своята близост със сърцето. Тъй като стимулацията ѝ носи повече еротична наслада, жените несъзнателно я предпочитат.

Големи срещу малки

Бе разбулена завесата и на друг въпрос от особено важно значение – малки или големи гърди харесват мъжете. Оказва се, че силният пол е биологично привлечен от женския бюст, но размерът далеч не е решаващият фактор. Слабостта на мъжката част към тази зона се обяснява с мъглявите спомени от бебешките години, които възбуждат смукателния инстинкт чрез двупосочните свързващи вериги на нашия мозък. А що се отнася до размера изследванията показаха, че мъжете като цяло са по – заинтересовани от красивите телесни пропорции и общото разпределение на мазнините.

Оргазъм чрез стимулация на бюста

Възможно ли е жената да свърши само като я галиш по гърдите? Категоричният отговор на сексолозите не дава място за съмнение – да! В интерес на истината много малко жени могат да стигнат до края единствено чрез игра с бюста си, но съществуват такива. Това твърдение е доказано чрез наблюдения с ядрено – магнитен резонанс. Стимулацията на зърното активира същите области от мозъка, както клиторната и вагинална стимулация.

За силиконовите импланти

Понякога жените губят еротичната чувствителност на гърдите си след операция за уголемяване. Причината е чисто механическа – операцията просто уврежда нервите и прави зърната напълно безчувствени. Въпреки това дамите да не се отчайват, защото подобни симптоми се наблюдават само при около 50% от тях.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *